Uurtjes zonder
factuurtjes

Van groot tot klein, ieder bedrijf is anders. Dit geld ook voor de content die een bedrijf nodig heeft. Voor de bedrijven die geen groot marketing budget hebben of eens in een blauwe maan een post plaatsen, is hier: “De Strippenkaart“.

Wat is de strippenkaart?

De strippenkaart is een dienst, waarbij je uren in een batch koopt, die je kan gebruiken wanneer het jou uitkomt. Deze uren worden vooruit betaald en hier krijg je eenmalig een factuur over. Op het moment dat jij jouw uren inzet, worden deze bijgehouden en van de open uren afgetrokken. Wij houden deze uren bij en je krijgt een bericht wanneer je uren bijna op zijn. 

Waarom uren kopen?

Niet ieder bedrijf heeft het budget of de behoefte aan een toegewijd content team. In dit soort gevallen ben je afhankelijk van externe content bedrijven. Je zal voor iedere opdracht een offerte op moeten vragen om te kijken of dit prijstechnisch interessant is. Bij CC-Studios koop je de uren vooraf. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken om stijgende prijzen en kun je deze uren gebruiken wanneer je deze nodig hebt. Zo kun je voor jezelf bepalen hoeveel content je wilt maken en wanneer zonder daar vaste mensen voor in dienst te nemen.

FAQ

Je krijgt bijtijds een bericht dat je uren bijna op zijn. Vanaf dit moment is het aan jou of je nieuwe uren af wil nemen of niet.

Alle diensten die CC-Studios levert. In het geval dat je een speciaal project wil starten zal er gekeken worden wat we kunnen regelen.

Neem contact op voor extra informatie.

Op dit moment worden de extra uren los betaald. Hierbij geld het standaard uur tarief.

Op het moment dat je 10> uren over hebt wordt er direct contact opgenomen.

Let's Talk

Klaar om je merk een level omhoog te gaan?
Wacht niet en neem contact op!

KvK: 81453256
Zie nog meer:

Bijna Klaar