Animatie

Beter dan een in-house
content team

Naast de kosten van het inhuren, behouden, ondersteunen en laten groeien van de carrières van ontwerpers en creatieven, kost het uiteindelijk een hoop geld. Door je motion design uit te besteden kun je je tijd en mankracht inzetten waar het anders gemist zou worden.

Tip: CC-Studios inschakelen is 20x sneller dan het aannemen van een intern team en kost je de helft van de prijs.

Van motion design tot ads, social media en Lottie Files -
Ga mee in de CC

De tijd dat een statische afbeelding genoeg was om je doelgroep te pakken is voorbij. Motion graphics of geanimeerde content ziet een significante groei bij het pakken van de aandacht onder online generatie. Advertenties, email campagnes en landing pagina’s worden versterkt door het gebruik van motion design.

CC-Studios maakt het toegankelijk, voor zowel grote als startende bedrijven, om geanimeerde content te maken in de bestaande of nog te ontwikkelende huisstijl van jouw bedrijf.

Animatie mogelijkheden

Motion Graphics

Motion graphics voor verschillende toepassingen zoals, blogs, marketing material of reclame uitingen.

Social Media

Laat die saaie posts achterwege. Spice je online aanwezigheid op met een motion graphic.

Explainer video's

Ontvang een op maat gemaakte video, audio om jouw product, service of bericht.

Lottie Files

Creëer een unieke ervaring op jouw website. 
Laat jouw website tot leven komen met Lottie Files.

Digital Signage

De connectie tussen online en offline. Van jouw scherm naar een stoepboard of scherm op locatie.

Logo Animatie

Breng je logo tot leven. Perfect als intro of outro voor online uitingen of reclames.

Workflow

De beste animatie bestaat uit een goede fundering. De productie van een animatie is opgedeeld in drie processen. De pre-productie creëert de fundering voor de animatie. Tijdens de productie wordt de video geanimeerd. De post-productie zet de puntjes op de i.

Pre- Productie

We schrijven het verhaal uit op een half A4. Uit dit verhaald wordt een script getrokken wat de rode draad van de animatie word. Het storyboard geeft een eerste vorm aan de animatie.

Productie

Het storyboard word uitgewerkt. Ieder scene wordt uitgewerkt en alle losse assets worden voorbereid. Tijdens de productie beginnen we met animeren.

Post- Productie

Wanneer we content zijn met de animatie gaan we de laatste fase in. Indien gewenst wordt er een voice-over opgenomen. Tijdens deze fase worden de extra effecten en geluiden toegevoegd.

Try me out

Improve your site with a lottie!

Maar wat is een lottie? 

Lotties zijn op JSON gebaseerde animaties die perfect zijn voor jouw website. Door de kleine bestandsgroottes zullen deze animaties jouw websites meer tot leven brengen zonder dat deze langzamer zal werken.

Waarom een animatie?

De kracht van een animatie is het tot leven laten komen van jouw visie in verschillende vormen. Een animatie biedt de kans om een verhaal op een consequente manier te vertellen. Het geeft je de kans om de kwaliteit van jouw visie te waarborgen. Daarnaast kun je van te voren goed bepalen hoe je de huisstijl, ‘tone of voice’ en sfeer van jouw bedrijf naar voren wil laten komen.

Laat je fantasie los gaan de mogelijkheden zijn eindeloos.

Resultaten

Een goede animatie is zo sterk als Arnold Swarchzenegger in de Terminator.

Let's Talk

Klaar om je merk een level omhoog te gaan?
Wacht niet en neem contact op!

KvK: 81453256
Zie nog meer:

Bijna Klaar